Tuesday, 11 February 2014

Long Time Ago ~

Bismillahhirrahmanirrahim.
Hahaha, okay awai taip entry pon dah nak tergelak. tekotar tangan den ni nak menaip ni. SERIOUS TALK, lama gila tak update blog. aku sisihkan blog ni sesisih mak tiri terhadap bawang putih. cuba kira berapa tahun dan berapa hari dah sejak last update. bukannya apa, act, dulu kemudahan untuk aku berkecimpung dalam dunia aku yg termenarik ni terhad. nak spm lah , laptop bersyaratlah, senang sangat, aku ambik keputusan untuk berehat SEKETIKA daripada blog.

Alhamdulillah, rezeki ALLAH bagi, dapatlah den menaip semula. tak dak apa yang menarik pon terjadi sepanjang ketiadaan aku kat 'dunia kecil aku ni'. sedikit sebanyak yang terjadi sepanjang bernafas ni InshaAllah mengajar aku dan manusia lain menjadi LEBIH Manusia. haaa, ayat pon dah macam apa lagi sejak menjadi penunggu keputusan SPM terhormat ni.


taraaaaaa ! dup dap dup dap aku bila tengok gambaq ni. Ya Allah, hanya Allah ja yang tau betapa galau, risau, gusar, gurau, ehhhhh. segala yang berkaitan lahh. bukan apa pepatah melayu jiwang kata " Penantian Adalah Suatu Penyeksaan". tuudiaaaa. usaha + doa + tawakal. usaha dah, sekarang kena kerja fulltime untuk doa & tawakal. yang risau risau ni bukan apa. setiap orang nak yang terbaik kan. tapi muhasabah balik "LAMBAT atau CEPAT". must addmit it.

prapppp! sudah sudah pasai tu. Actually, aku SANGATTTTT rindu kawan kawan. ya lahh, almost 2 YEARS kot sakit demam makan kentut tidoq study beribadah sekali. semuanya bersama. rindu sangat sangat. rindu gegirls Rabiatul Adawiyah. and for those yang aku ada buat salah sama ada sedar atau tidak, sangat mintak maaf.

fulltime worker kat rumah ni, makan, tidoq, online, selfie *hahahaha, tgok tv. nasib lah rumah aku kat hujung benua, adalah jugak aktiviti yang aku dapat buat bila keluaq dari pintu rumah. 

 berCakaran daun,

berBakaran daun daun keering

act, best jugak jadi buruh kat rumah. dapat bakaq lemak. hahahaha. tak da lah jadi mandom tenuk yang tungggu lemak dibadan sampai pecah. thats all. cerita orang bujang yang karut berbicaranya. hewhew.

finally, wahai che pah ku sayang muah muah, miss jagung va va vom ni update gak blog. hahahaha. terasa bersalah pulak kat kauthar cintan cintun intan sekaki payung aku ni sebab, tah berpeluh peluh dia menjaya kan aku punya blog ni, tapi aku jarang update. sorreeeiiihhhh. i love you . bye. assalamualaikum.

Friday, 25 January 2013

Alhamdulillah , it's always a good time

wewit , assalamualaikum earthling :)

ya , kelmarin aku pi kondo 900 lawat madam hajar & el rizk afiq . opkos laa pi dengan jitranian , hahahha . eh eh ada nada jeles di situ dari budak gurun , hahaha . yang pi aku , nadhirah , nadilah , miare , tirah ngan wani fe . masa awal2 tu aku singgah rawat rehat dulu iaitu rumah nadzemi . begusti dulu kat rumah dia pastu baru kak dia , tak silap kak nazurah *eh ya ka ? main hentam nama jaa aku ni hantaq kami pi rumah madam . dekat jaa . awai2 cari rumah madam tu mmg buat tawaf lah kat kondo tu , pastu jalan punya jalan tiba2 ada seorang encik ni buka pintu rumah and he said "anak murid madam hajar ka ?" . bhahahaha , husband madam hajar kata nampak kami dok pusing2 cari rumah and of course mesti lah bising . suara boleh dengaq nun sampai tasik darul aman tuu . malu sebentar ngan husband madam . glad that husband madam sporting and funny a+++ lah . alhamdulillah , kami sembang2 ngan madam buat li qa' nisa kat situ , makan sandwiches  , kek , air grape sambil dengaq nasihat madam share story story dan mmg tak rugi . ada hikmah aku join sekali . nak cerita sangat mmg tak berapa ada cerita sangat , so tngok gambaq jaa lahh . hahaha #menayang


aku dengan wani fe masa bermusafir kat rumah nadzemi , thanks tuan rumah :)




perhimpunan ibu ibu muda , semua tunjuk skill dukung el rizk tambah2 hat anak bongsu tuu . hahaha



seriously tataw nak buat gaya apa dah pakai timer , shot sampai 10 . tamakkan ?



me , with el rizk . konon kakak mithali katakan , act



reveal : perangai kakak kakak sekalian



ni kakak kakak ka kanak kanak =..=



it's hard to say goodbye , madam ;'(



model tanjung pauh *iklan



assalamualaikum ! bermusafir lagi kat rumah nadzemi



penghabisan dia macam ni , hahaha . alhamdulillah , ada rezeki jugak pi rumah madam . thankyou ALLAH for giving this good time :)










Thursday, 24 January 2013

StoryMory .

Assalamualaikum hamba allah yang hanya meminjam nyawa :)

                          **KautharZulkhairi**

ready? here we go . ceh macam nak race jaa kan gaya nya . eh race what . race storymory . banyak sangat yang aku nak ceritakan . erk kenapa eh nama kauthar zulkhairi tu dok atas sekali . okay , jngn dok buat2 tak tau pulak kau har . hehe dia buat khas untuk aku then i'll reply it too . you always be nice with me , but i always mess u up . sorry alot friend . thanks ALLAH for sending me kauthar , i'll try to be a good muslimah then i hope i can enter Your jannah with her and others . seriously terharu kot . haha , ni aku nak buat hang terharu pulak . kalau hang tak terharu then dengan berat hatinya aku seperti ada gajah yg sedang bergayut kat hati aku ni nak suruh hang tekan pangkah atas hat belah kanan tu . i'll try to make u terharu melompat lompat sampai dalam tidur , cehh hiperball sungguh .



eh eh kauthar ada org jeles laa hang buat post ni untuk aku . hahaha perasan kan , yeah always me. erm kauthar , sorry alot ya . aku selalu keluaq lambat kat asrama tu , then bagi sakit hati kat hang dngan barisan LKP lain . i try to be as fast as hussein bolt , then i realize that i am aina , now still aina . i know that i always make people menyampah with me , but being aina , i just ignore it . selfish kan ? sometimes we need to be selfish so that people wont take easy on u . i hope that i can be your bestie , yah for others maybe they said to be someone's bestie will take such along period of time but for me , we can make up just in asecond maybe or more fast than one second . it's written that we will be friend . but i still wonder until when . in my pray ihope it'll be longer , Hereafter . hey , semantara masih ada nyawa ni aku akan try to be nice with u , as nice as your DSLR maybe . hahaha



baik kan kauthar ? okay2 kalau hang nak bangga , riak , takbur go on lahh . hahah . prove kata kauthar tu such anice friend tngok lahh gmbaq ataih tuu . yg kiri tu gelang kauthar yang aku bagi patah accidntly , heh seriously lepas aku bagi patah gelang hang aku rasa macam aku ni criminal kot . yang hat belah kanan tu gelang yang kauthar beli kat aku lepas gelang yg aku beli kat Perak tu putus . aku nak bayaq tapi dia takmau whyyyyy . sumpah kot kauthar beli gelang ganti aku tu mirip macam mendiang gelang aku yg beli kat perak tuu . dia cari sampai dapat hat nak dekat sama gak . thankss alottt bebillion billion kali tak terhingga . berita gembira , tadi aku tnya mak aku , kalau aku nak berlakon macam thun lepas tu boleh tak ? pastu mak aku kata "boleh!" , alhamdulillah . mak aku dah restu . jadi insyaALLAH datang lah kebaikan di sebalik itu . aku mintak2 takmau jadi macam ritu dah , tears drop on my polka dot kurung . hahaha , mintak2 hari2 yg kendian tuu berjalan lancar . *tiba tiba aku teringat WASABI , hahahahaha*
and sorry jugak pasai aku pekena hang makan olive oil tu . hahaha , serious lawak kot . tapi lepas tu aku terus hidup tak senang sebab buat salah kat hang #tipu , kkekeke
hang nak tau dak , olive oil tu dari syiria , mak aku suruh aku makan sebab mak aku kata ada anak ustad tu makan olive oil tu dia baik dari tonsil . well hang kan tau tonsil aku tu kan hyperactive macam kanak kanak ribena , tu mak aku suruh makan . tiba tiba kak aku terbaca kat tenet kata olive oil dari syiria tu bagus sebab pokok pokok dia kat sana tu , dulu tempat para anbiya' dok berdoa . aku impressed dengaq tu , tapi sorry tu say tekak aku dah tak boleh menerima tetamu yg bernama olive oil tu . aku hadiahkan balik dah olive oil tu kat mak ngan ayah aku . ayh aku enjoy jaa minum tu , then aku bagi alasan kata tekak org tua2 tak pa laa . ena tekak org muda , hhahahaha .
oh yaa kauthar , aku harap tahun depan kita dapat naik pentas sama sama , aminnn . jom bantu membantu kita untuk dapat sret a . tak best laa kan kalau dapat sorang2 jaa . nanti hang boleh jadi lecturer yg cute . dan aku jadi PTD maybe . hahaha , sebab gaji besaq . haish jang lari niat kerana allah sudah , takot nyah .

*kauthar , aku harap sangat , kalau aku ada buat apa apa salah , tegoq lah aku . aku mata buka tapi aku lalai . insyaALLAH aku akan bukak hati aku seluas luas langit terbentang untk terima teguran . :')


***

MIRACLE blessing in disguise 

kuasa ALLAH tak da sapa boleh halang . subhanallah , besaqnya kuasaNya . kalau Dia kata kunfayakun , maka jadi lah benda tu . etceli aku nak cerita pasai ayah aku yg hebat lebih hebat dari superman tahlul tu . imam yang nice untuk mak aku . acece , bila masa aku pandai mengayat macam ni . hahaha .
dulu , okay dulu . ish aku kata DULU . hahaha . dulu ayah aku sangat bencikan kucing . yah ,  kucing jahat laa masuk rumah curi makanan , itulah inilah semuanya salah kucing yg takdak akal tu . kalau nampak kucing mulalah ayah aku nak buat sora singa nak bagi kucing tu takut , tak pon buat hentak kaki macam ada gergasi mai serang bumi or tak pon baling apa apa yg boleh baling kat kucing tuu . kebiasaan . kalau kat kedai makan kalau kucing tu mai merendet ayah aku dengan rakusnya akan kuis kuis kucing tu dengan kaki dia . kadang2 aku rasa kesian kat kucing tu , then bila aku bagi makan kat kucing tu kat kedai makan tu ayh aku kata . "dok bagi tuu dia dok mai lagi . toksah dok bagi laa , kacau org makan . ish " and , aku masih ingat lagi kalau kat rumah kalau ada kucing datang bermusafir kat rumah aku , aku penah sengap2 bancuh susu Alene mak aku bagi kat kucing tu . masa aku bagi tu , sumpah aku kata aku takot gila . takot ayh aku tau kata aku bagi kucing tu minum . mmg kalau ayh aku tau aku rasa aku akan kena marah punya . alhamdulillah tak penah kantoi , aku buat qeja ni sorang2 aku . aku tak gitau kat sapa2 pon . hahaha , bnongok laa aku .

then , masa aku form 3 tak silap bulan tiga , ayah aku kena serang dengan kuman , nama dia salmonella macam tu lahh . lebih kurang . then doktor kata kalau sapa sapa kena serang ngan kuman ni , nak baik dia tipis laa . tapi allhamdulillah ALLAH nak bagi peluang lagi kat ayah aku untuk perbaiki diri ayah aku baik dari sakit dia . aku anggap ayah aku tu macam seorang heavy smoker laa dulu , tapi lepas dia baik dari sakit tu , sebatang rokok pon ddia tak pegang sampai lahh sekarang . syukur gilaa kot . okay , tu tak pa lagi , apa yg membuat kan seluruh penduduk kat dalam rumah aku tekejut badaknya ini ialah ayah aku jadi fan kucing . tapi tak begitu fan laa , erm setakat ayah aku bela kucing tu , bagi makan kucing tuu sampai kenyang , protect kucing tu dari pada dingorat ayam belaan ayah aku , daripada makanan kucing tu kena curi . hahahaha . weh , jujur weh aku yg suka kucing ni tak penah buat macam mana ayh aku layan kucing tu . hahaha lawakk kot . mak aku namakan kucing tu comel . kucing tu kalau ayah aku dia okay , tapi kalau dengan org lain dia lari , ajaibkan ? penah sekali ayah aku suruh kak aku bagi makan kucing tu , pastu ayah aku marah kak aku ayah aku kata awat tak tngok dia masa dia makan , satni ayam tu curi makanan dia . well sampai kan ayam pon kena marah ngan ayh aku . padahal ayam tu lebih banyak memori dengan ayh aku lagi daripada Comel tu . comel tu dah la baru bermusafir tapi la ni dia didaftarkan dah kat geran tanah rumah aku ni . haha , memang bersyukur sangat lah . and believe it or not , apa2 yg berlaku ada himahnya .


kan aku dah kata . tengok comel tu sembunyi belakang pokok . mentang jarang jumpa aku .
statement ayah aku yg dia nak bela kucing tu ialah , nabi suka kucing . okay then aku harap perkara ni akan berterusan , aminn ya rabb . :')






Sunday, 16 December 2012

Murahan !


love <3 







"krek!kruk!prap!" hah , letup meletup jari ni .sedia untuk update blog . sebenaqnya aku pon tak tau apa yg aku nak update ni . main redah je lah noh . harap apa yg aku sampaikan ni , dapat la ye inputnya . walau ianya hanya sedikit jaa manfaatnya .

   test , 123 . ehem2 . erkkkkk~ *belahak . hahahhaa

okay2 , aku serious dah ni , hahaha . lately ni kan , emmm aku jadi cheeeeeesyyyyyyyyyyy laaaa baca kat muka buku ayat2 cinta yg konon suci luar debu tuu remaja2 seangkatan dengan aku tuu . bukan apa , tau dak tak halal pon cinta tu lagi . nu hah kahwin baru laa cinta halal . orang ramai salah guna akan kapel tuu . konon , mmg la kapel , tapi tak pegang tangan pon , stay distance laa . tau dak zina jugak tuu . zina hati , perasaan , mata dan etc lahh . ish aku yg menaip nya ni pon naik menyampah dah masuk bab2 ni . tapi i think i should try to open the eyes of those people . open wide wide ya + lapangkan hati untuk menerima . bila dah tiba masa untuk cinta yg halal tu tak pa la . jodoh tu memang dah ditetapkan oleh ALLAH , jangan risau . umoq kita ni tak sesuai lagi pikiaq pasai ni . bila dah tiba masanya yg sesuai tu , tak pa la nak "berkawan" tu . mmg dah ditetapkan oleh ALLAH tapi kena laa cari jugak .



wey wey wey , desperate sngtkah nak kapeeel ? tolonglah kaum hawa , i'm begging you allssss jngan menampakkan diri kita ni murah sangat okay ? maluu  laa . you , you and you tak malu ka ? kalau boleh aku macam nak sorok pala aku dalam beg lugage dalam2 , pastu tutup zip ketat2 punya terlampau malunya aku apabila baca ayat2 yg menunjukkan anda ni desperate sngt nak kapel kat fb tuu . aku yg baca saja tu sampai nak buat aksi lasak tu , anda tak rasa apa2 ka ? once you kapel , your price (harga diri) drop . macam barang bundle , secondhand . nak ka ? kalau nak go on lah , degil betol .

okay2 , tak rasa apa2 lagi ka baca post yg atas tu ? kalau tak rasa , tak pa . adaa lagi yg nak diperkatakan . most pompuan , most okay , most , bukan semua , mesti nak laki yg dia kawen tu , org first yg laki tu cinta dia , kan ? nak ka hampa laki yg dah berkongsi cinta dengan beribu pompuan lain ? mesti hampa nak yg fresh lagii kan , baru 'terasa dirimu berharga' kan ? pastu , dengan hampa secondhand , third ka apa ka nak laki yg fresh camtu mmg mcm cari sebutir garam kat permata lah .

ingat ya , kita ni bukan open market tau . clash ngn ni kapel ngn ni , pastu dok ulang2 . hadoi , pening nyah memikirkan . point dia yg aku nak hampa terima ni , sebenaq nya jangan lah nampakkan kita ni murahh sangat . cinta kat ALLAH dah tersemat kuat2 dalam hati ka ? memang nak buat benda tu susah , tapi we need an effort . kalau dok bercintan dengan hat bukan halal tuu , bukan main . cakap manja2 , tak pernah tinggikan suara , kalau jantan tu suruh kol or msg dia waktu ni , waktu ni , puihhh semua ikut , sharp . kalau ngn mak ayh tuu , pehhh jngn harap layanan dia sama dng dia yg dok layan jantan tuu . dah besaq panjang , guna laa akai untuk pikiaq benda mudah ni . change slow , slow . aduhhh , ketara sngt dah la ni kat fb , twitter rata2 . mmg laa tu hak hampa nak update status apa2 pon , tapi jaga maruah kita sebagai pompuan .

                               #betulkan saya apa yang saya salah , wallahhua'lam


 memandang RINGAN dan REMEH terhadap MAKSIAT pada diri sendiri adalah BAHAYA . isyarat cahaya IMAN mula   MENGHILANG .

-credit:al-habib ali al-jufri 

Thursday, 13 December 2012

for a while , pengemis

jangan hinaaaaaaaaaaaa ! berdosa , heh




okay , lamaaaaaaaaaaaaaaaa kan tak update blog ? hahahaha . sekarang saya sedang menyandang title pengemis terhormat okay . bukan pengemis kat jalan tuu , bukan juga pengemis cinta manusia (yang ni cheesy , hahaha) pengemis cinta ALLAH ya , itu betul . tapi ni nak cakap pasai pengemis laptop laa . meregeh kat laptop kakak kakak ai yg kekadang baik hati nii . highlight kekadang tuu . hahaha . mesti ramai yg kataa , "TUDIAAAAAAAAAAA raya punya edisi , laa ni baruuu nak update?" hahaha . alaaaa jujur jaa . nak buat cam na , aku rasa banyak benda lagi yg aku boleh buat instead of menapdet blog ni . ni pon sebab nak lepas rinduu tu updet tuu . (alasan) . buat masa or lebih spsfckan tahun ni ngan tahun depan , aku tak mau lah nak active2 sangat denagn benda eletronik nii . kalau ikutkan nafsu banyak jaa benda yg nak dikabookan kat dalam ni , tapi belum sampai masanya lagii . yaa , macam besa cuti nii tusyenn , tgok movie , buat LMC . rutin normal . title masih student lagi , jadi buat apa yang student should buat kan ? nak berjaya cara mudah bagi akuu tadak . kalau ada habaq mai sat . "bersusah susah dahulu , bersenang senang kemudian" aku pegang pepatah nii . stress perkara biasa . sometimes terasa benda ni , nak halau tak boleh rasa fed up jaa istighfar jaa yg ada . jalan untuk buang perasaan nak fed up tuu . heh . apa aku nak tuliss ni . campoq benda ni , gaul benda ni last2 equal tu nonesense . mesti pening baca story nii , sat ni , sat nu . aku sendiri pon pening , hahaha . sajaa disini eden nak kaboo kan yg eden dah pandai masak bihun hailam , hahaha . dapat sijil daripada mak ngan ayah eden woooo . hahaha , haish ter riak laa pulak . okayyy , laa the end . "laaaaaaaaa ending macam ni ? hahahaha . padan mukaa . tatau bilaa pulakk nak update . hahaha , keling betoi nur aina nii , hahha .

Sunday, 19 August 2012

#raya1:ambik hati

salam alayk !

hari first day raya , memang hari yang memenatkan . tapi takpa , dapat duit raya hilang terus penat tuu *aku mata duitan dannnnnnnn ramai facebooker yang dok update gambaq raya , well syok raya normal laa kan . cakap pasai duit raya , tahun ni dapat sikit tak macam masa aku darjah dulu ya la pi ketok rumah orang jalan keliling kampung , memang best zaman tuu , hahaha . tahun ni dapat duit raya sikit and i force myself to be athankful person . takpa memaksa diri untuk benda baik , memang awal2 tak ikhlas tapi lama2 nanti dia akan rasa keikhlasan tuu sendiri . yeah , pagi tadi pi masjid then melawat kubur then pi makan nasi ayam kat rumah mak teh . woohhhhhhhh sedap gila plus sate ada . 

ni ni dah nak masuk main cerita dah ni

sewaktu petang menjelma , aku dan keluarga ku bertolak ke suatu tempat untuk pergi ke rumah seseorang #tempat , makanan dan orang dirahsiakan . okay then masa aku pi rumah orang tu kak aku bagi aku makan something dan dia boh penuh pinggan . aku pon makan laa . aku tak tau apa yang aku makan nak kata rasa ni rasa nu pon ada aku konfius . aku pon paksa laa diri aku makan makanan tu sebab nak ambik hati tuan badan yang memasak tu . takpa laa masa balik dari rumah hamba allah tu dada aku mula rasa tak sedap macam bunga api dok meletup kat dalam perut . pastu perjalanan malam tadi tetap aku rasa panas macam kat gurun sahara walaupon aircond dipasang sehabis sejukk . aku time tuu rasa macam nak joget pon ada sebab nak termuntah . nak sampai rumah tu dah la macam sini nak pi paris . aku tutup mata aku pening , aku bukak mata aku pening aku nak buka sitbelt takut JPJ saman . aku rasa masa aku dok dalam keta tu macam aku sumbat diri aku dalam kotak mi sedap . berpeluh-peluh macam jalan kaki 100 kilometre , sabaq ja laa . shawl aku yang berlilit macam ulaq sawa tu aku bukak duit raya yang aku dapat tu tah jatuh kat mana tah . sampaiiiiii jaaaaa rumah , masa nak keluaq kereta tuu aku kutip dulu duit raya aku tuu #mata duitan besa la  then aku pecut kalah hussein bolt cepat2 aku masuk rumah bukak lampu toilet

dannnnnnnnnnnnn

                        bluekkkkkkkkkkk

hah ! termuntah-muntah aku apa yang aku makan kat rumah tuu . ya allah pedih sungguh time tuu . aku rasa kalau aku tahan besen penuh kott #geli dak ? hahaha memang azab betul . punya lama nya aku muntah tuu ayah aku yang solatnya lama kalah tok arab dari awai dia solat maghrib sampai laa dia habis solat magrib tu pon tak habis lagi  hahaha . memang dugaan . tapi tak sihat tak sihat aku pon laa ni masih dapat update blog lagi , hahaha . memang jagung .


                                      ::::  gambar raya tadi , sebelum pi rumah orang tuu

Friday, 17 August 2012

ramadhan & raya diaries :)':




okay , sedar tak sedar dah sampai sampai penghujung ramadhan kareem ? ohmyy . aku nak bulan ni panjang lagii sebab bulan ni laa insyaALLAH doa termakbul . sedihhhhhhhh , hope dapat jumpa untuk tahun depan (': . tadikan aku buat kek , ni first effort aku untuk buat tu tapi dengan bantuan my super mommy <3 yeahh , baru jaa masak tadi dengaq super ketuhar tu berbunyi "tingggg" ! hahaha , dah masak ! esok raya , yeahh hari tanda kemenangan umat islam menahan nafsu , ALHAMDULILLAH . sekarang nii aku dok tengok cerita jepun , best tajuk dia seigi no mikata . ohmyyy kakak dia sungguh kejam tapi bersebab . dah download sampai habis dah cerita tuu yeahh nanti nak perabis tengok cerita tuu tak habis lagi tengok . larii dari topik raya pulak . heh

haritu aku balik dari asrama rabiatul adawiyah , mama ngan ayah ambik . pastu aku kata laa nak baju raya satu lagi #aku ni bila nak bersyukur tah . pastu within 10 second mama ngan ayah berbincang nak beli ka tak kat aku yang doif ni , and ayah decide nak beli dan terus pegi butik . uhhh , so happy meh that time hahaha . syukurr . thanks mama ngan ayah . ut2 dah habis memang lega banyak tapi tak puas hati sebab aku mavam main2 ja kali ni . tapi tak pa i'm more looking forward to PAT . the most important exam in this year . if i got flying colour in this exam , i can stand on the stage with the award next year , wuuuuu . everyone can make it and tak da istilah tak pandai tapi sepatutnya menggunakan istilah tak rajin . 

di sini , saya NUR AINA BT SHUHAIMI ingin menyusun 20 jari yakni tangan dan kaki memohon maaf atas segala kesilapan & halalkan makan minum saya ya , harap dapat dimaafkan . salam maaf zahir & batin :')

#ohyeahhh , miss au au so much *au au stand for auni :')