Friday, 25 January 2013

Alhamdulillah , it's always a good time

wewit , assalamualaikum earthling :)

ya , kelmarin aku pi kondo 900 lawat madam hajar & el rizk afiq . opkos laa pi dengan jitranian , hahahha . eh eh ada nada jeles di situ dari budak gurun , hahaha . yang pi aku , nadhirah , nadilah , miare , tirah ngan wani fe . masa awal2 tu aku singgah rawat rehat dulu iaitu rumah nadzemi . begusti dulu kat rumah dia pastu baru kak dia , tak silap kak nazurah *eh ya ka ? main hentam nama jaa aku ni hantaq kami pi rumah madam . dekat jaa . awai2 cari rumah madam tu mmg buat tawaf lah kat kondo tu , pastu jalan punya jalan tiba2 ada seorang encik ni buka pintu rumah and he said "anak murid madam hajar ka ?" . bhahahaha , husband madam hajar kata nampak kami dok pusing2 cari rumah and of course mesti lah bising . suara boleh dengaq nun sampai tasik darul aman tuu . malu sebentar ngan husband madam . glad that husband madam sporting and funny a+++ lah . alhamdulillah , kami sembang2 ngan madam buat li qa' nisa kat situ , makan sandwiches  , kek , air grape sambil dengaq nasihat madam share story story dan mmg tak rugi . ada hikmah aku join sekali . nak cerita sangat mmg tak berapa ada cerita sangat , so tngok gambaq jaa lahh . hahaha #menayang


aku dengan wani fe masa bermusafir kat rumah nadzemi , thanks tuan rumah :)




perhimpunan ibu ibu muda , semua tunjuk skill dukung el rizk tambah2 hat anak bongsu tuu . hahaha



seriously tataw nak buat gaya apa dah pakai timer , shot sampai 10 . tamakkan ?



me , with el rizk . konon kakak mithali katakan , act



reveal : perangai kakak kakak sekalian



ni kakak kakak ka kanak kanak =..=



it's hard to say goodbye , madam ;'(



model tanjung pauh *iklan



assalamualaikum ! bermusafir lagi kat rumah nadzemi



penghabisan dia macam ni , hahaha . alhamdulillah , ada rezeki jugak pi rumah madam . thankyou ALLAH for giving this good time :)










No comments:

Post a Comment