Sunday, 29 July 2012

exam exam

ohmyy minggu dpan exam . mak bapak doa bagi igtan aku kuat ya . nak exam ni ! jagung boleh , yaeh !

Saturday, 21 July 2012

raya ni jagung datang balik c':

saya jagung bukan teletubies , peace

khas dari jagung bertudung kuning :)

*winkwink , kejip mata bukak balik kejip lagi ............ eheh , satgi dah nak blk asrama ? yah , absolutely ! i'm a hostel girl so 3:30 satgi here i come sbpikp . cuti ni apa yg aku study hah ? sejarah 3 perenggan ja ? ohmyy . ut2 around the corner laa , rajin2 laa banyakk . tapi , balik rumah bukannya selalu 1 bln 1 kali 1 bln 1 kali . hahaha mcm dok promisi 1 brg 1 rggt pulakk . aku mmg gunakan sehabis mngkin utk aku release tnsion kat ru mah ni . hahaha #konon . apa apa pun doakan jagung result flying with colour ya . tsk , tikiuu taw . hehe tatatititutu

"hang pon sama!bajet ustazah dok tegoq org!" full of hatred

Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah bererti akulah yang terbaik dalamkalangan kamu. Bukan juga yang paling solehdalam kalangan kamu, kerana aku jugapernah melampaui batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapatmenyampaikan dakwah apabila diasempurna, nescaya tidak akan adapendakwah. Maka akan jadi sikitlah orangyang memberi peringatan. (Imam Hasan Al-Basri)

Friday, 20 July 2012

girls take note :)


happy ramadhan fellas !


yes , this is name of life

hari ni mcm2 jd meh . tp , tu la lumrah kan ? hiii . masam+manis adlh rutin . td kluar pi aneka ngan kakak , pastu dah membeli sakan tu smpai blk rmh pkl 6:15 baru ingt barang yg tnggal kat tmpat smpan barang lupa nak ambik . ya allah , dapat beletiaq free pastu p la balik aneka tu ambik brg . hish mmg habis minyak kereta la aku ni . ni hah kadnya !
lpastu , along aku gatai tekak nak makan tuttifrutti pastu pi la . sdpp , nak ? nanti p beli sendiri nah . hehe


yah , dan td alhamdulillah aku dapat mnghabis kan 21 rkaat trwih tp mngantok , maluu aku nenek yg slt sblh aku pon cergas lagi , aku ? aku terkulai . okeyy , bubai c:


Thursday, 19 July 2012

ada apa dngn bracess ? :B

assalamualaikum , hee tadi p tukaq bracess, kaler pink . hihi . kauthar jangan jeles ya . by the way , thanks to kauthar for help me editing this blog . aww terharu hahaha :B tata titi tuu

aina si jagung coming :)

assalamualaikum . baru nk brkecimpung kat sini . ni bukan blog artis , bukan blog model , bukan blog angkasawan , tapi ni blog hamba allah yg hina :)