Thursday, 13 December 2012

for a while , pengemis

jangan hinaaaaaaaaaaaa ! berdosa , heh




okay , lamaaaaaaaaaaaaaaaa kan tak update blog ? hahahaha . sekarang saya sedang menyandang title pengemis terhormat okay . bukan pengemis kat jalan tuu , bukan juga pengemis cinta manusia (yang ni cheesy , hahaha) pengemis cinta ALLAH ya , itu betul . tapi ni nak cakap pasai pengemis laptop laa . meregeh kat laptop kakak kakak ai yg kekadang baik hati nii . highlight kekadang tuu . hahaha . mesti ramai yg kataa , "TUDIAAAAAAAAAAA raya punya edisi , laa ni baruuu nak update?" hahaha . alaaaa jujur jaa . nak buat cam na , aku rasa banyak benda lagi yg aku boleh buat instead of menapdet blog ni . ni pon sebab nak lepas rinduu tu updet tuu . (alasan) . buat masa or lebih spsfckan tahun ni ngan tahun depan , aku tak mau lah nak active2 sangat denagn benda eletronik nii . kalau ikutkan nafsu banyak jaa benda yg nak dikabookan kat dalam ni , tapi belum sampai masanya lagii . yaa , macam besa cuti nii tusyenn , tgok movie , buat LMC . rutin normal . title masih student lagi , jadi buat apa yang student should buat kan ? nak berjaya cara mudah bagi akuu tadak . kalau ada habaq mai sat . "bersusah susah dahulu , bersenang senang kemudian" aku pegang pepatah nii . stress perkara biasa . sometimes terasa benda ni , nak halau tak boleh rasa fed up jaa istighfar jaa yg ada . jalan untuk buang perasaan nak fed up tuu . heh . apa aku nak tuliss ni . campoq benda ni , gaul benda ni last2 equal tu nonesense . mesti pening baca story nii , sat ni , sat nu . aku sendiri pon pening , hahaha . sajaa disini eden nak kaboo kan yg eden dah pandai masak bihun hailam , hahaha . dapat sijil daripada mak ngan ayah eden woooo . hahaha , haish ter riak laa pulak . okayyy , laa the end . "laaaaaaaaa ending macam ni ? hahahaha . padan mukaa . tatau bilaa pulakk nak update . hahaha , keling betoi nur aina nii , hahha .

No comments:

Post a Comment